Traditionelt håndværk

Detaljeorienteret

Alle typer maleropgaver

Maler inden- og udendørs

Tagmaling: Giv nyt liv til dit gamle tag

Kunne du tænke dig at give dit gamle tag nyt liv og friske det op med en ny farve? Hvis du leder efter en dygtig og erfaren tagmaler, der kan hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat i forbindelse med tagmaling, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos LKK ENTREPRISE ApS har vi stor erfaring med tagrensning og maling af tag, som er en forholdsvis billig måde at få et nyt tag på, hvis taget ellers er i fin stand, men blot trænger til at blive opfrisket rent udseendemæssigt.

Vi hjælper typisk private kunder fra Greve, Brøndby, Ishøj og det øvrige København - og vi står også klar til at hjælpe dig.

Vi foretager en grundig tagrensning inden malerarbejdet

Vi arbejder meget detaljeorienteret, og derfor har vi selvfølgelig også altid fokus på at sikre dig det bedst mulige resultat. Det gælder i høj grad også i forbindelse med tagmaling. Derfor sørger vi for at rense dit tag grundigt ned, inden vi går i gang med malerarbejdet, så du er sikret et optimalt resultat.

Hvad er fordelene ved tagmaling?

Der er flere gode grunde til, hvorfor det godt kan betale sig at investere i at få malet taget. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele ved tagmaling:

  • Du kan få et tag, der ligner et helt nyt tag, men til en meget billigere pris
  • Du kan øge husets værdi
  • Du får et tag, der bliver mere modstandsdygtigt
  • Du kan forlænge tagets levetid med op til 15-20 år.​

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på maling af tag

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på tagmaling, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for at høre mere. Du kan ringe til os på 40 81 60 20 eller skrive til os på lkkentreprise@gmail.com eller ved at benytte vores kontaktformular.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som vi altid udfører i højeste kvalitet.

Er du i tvivl om, hvorvidt maling af taget kan betale sig, står vi også gerne til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning. 

Firma​

LKK HOLDING ApS

CVR: 41411392

Pilegårds Vænge 49, 2635 Ishøj

Brug for en maler?

Udfyld formularen, og fortæl os om din maleropgave, og hvordan vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Malermester Lasse Kristiansen

​​​Telefon: ​40 81 60 20

E-mail: ​lkkentreprise@gmail.com