Traditionelt håndværk

Detaljeorienteret

Alle typer maleropgaver

Maler inden- og udendørs

Fliserens: Grundig rengøring af fliser​

Er dine fliser i indkørslen, på terrassen eller et andet sted omkring boligen beskidte, og trænger de til at blive renset grundigt ned, så de igen fremstår så flotte som nye? Så er du kommet til det helt rigtige firma.

Hos LKK ENTREPRISE ApS tilbyder vi blandt andet grundig fliserens, som vi udfører for private boligejere. Det kan for eksempel være i Ishøj, Brøndby eller Greve, men det kan også være i andre omkringliggende områder samt i København.

Sådan udfører vi fliserens

Når vi udfører fliserensning, foregår det typisk ved, at vi anvender en stor fliserensermaskine, som har en diameter på 50 centimeter. 

Denne maskine kører vi hen over din flisebelægning, mens den renser dine fliser med varmt vand (hedevand).​

Ved at anvende denne metode til rensning af fliser kan vi minimere slitagen på fliserne, og samtidig får du et grundigt og pænt resultat. Det er for eksempel nemmere at få fedt og lignende af med denne metode.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på rensning af fliser

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på rensning af terrasse, indkørsel, flisesti rundt om huset eller en helt anden form for fliserens, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på 40 81 60 20 eller lkkentreprise@gmail.com. Vi tilbyder fordelagtige priser på rensning og imprægnering af fliser, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Du kan med fordel kontakte os allerede i dag med informationer om din opgave, så beregner vi en skræddersyet pris til dig på fliserens.​

Firma​

LKK HOLDING ApS

CVR: 41411392

Pilegårds Vænge 49, 2635 Ishøj

Brug for en maler?

Udfyld formularen, og fortæl os om din maleropgave, og hvordan vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Malermester Lasse Kristiansen

​​​Telefon: ​40 81 60 20

E-mail: ​lkkentreprise@gmail.com